Alt club, primul club privat dedicat exclusiv persoanelor care lucrează în mediu IT și creativ-digital a găzduit de la deschidere mai multe evenimente și petreceri tematice. Cursurile de inițiere în lumea vinului, serile de filme, workshop-urile, campionatele de biliard și concursurile sunt printre principalele activități de care membrii clubului și invitații lor s-au bucurat.altclub _ bar 1

În cadrul The Hackening, unul dintre evenimentele desfășurate la Alt Club în luna iunie 2015, 20 de persoane din comunitatea de ITști, designeri, copywriteri și oameni de comunicare s-au implicat în realizarea unor aplicații utile pentru Club. Premiul cel mare a fost câștigat de „The Team”, echipă care a creat aplicația ALT MENIU. Această aplicație oferă membrilor posibilitatea de a face comanda direct de pe telefon, cu ajutorul unui QRcode.

Un alt eveniment găzduit de Alt Club a fost workshop-ul de fotografie susținut de fotograful Flavius Neamciuc. Participanții la acest curs s-au întâlnit pentru a întelege mai bine aparatul de fotografiat și rolul butoanelor lui, dar au și legat prietenii și au creat un mediu în care se ajută și se întâlnesc în continuare.

Tot aici s-au desfășurat și o parte din workshop-urile PRbeta 2014. Evenimentul este dedicat studenților din facultățile de comunicare, jurnalism și marketig și ajută participanții să facă primii pași corecți în comunicarea online, oferindu-le posibilitatea de a învăța de la specialiști în comunicare și de a pune în practică cunoștințele dobândite în cadrul unor companii.

De la deschidere și până acum, Alt club le-a făcut cunoștință membrilor cu cele mai bune vinuri din Franța, Spania și România cu ajutorul a două Cursuri de inițiere în lumea vinului și două seri de degustări. Astfel, participanții au învățat despre istoria vinului, modul de creare a diferitelor vinuri, zonele viticole ale României, temperaturile și paharele corecte de servire, pașii necesari pentru a degusta corect un vin și a-l descrie și despre diferite soiuri de struguri.altclub _ sala de jocuriSpațiile Alt Club permit organizarea de evenimente cu un public de 40 – 50 persoane, oferind toate resursele necesare pentru buna desfășurare a acestora. Non-membrii pot închiria spațiile din Alt Club pentru evenimente corporate restrânse, ateliere creative sau petreceri (aniversări, petreceri de firmă etc).

Mai multe informații sunt disponible pe altclub.ro și https://www.facebook.com/altclub.ro.

placestogo.ro