Compania EXIMTUR a devenit partener pentru România al rețelei globale de business travel – UNIGLOBE Travel International. Divizia specializată în acordarea de servicii integrate pentru călătorii de afaceri și organizare de evenimente, EXIMTUR Business, a fost cea mai dinamică în cadrul EXIMTUR în anul 2016, având o creștere a vânzărilor de 16% față de anul 2015.

Echipa diviziei este formată din 35 consultanți specializați care deservesc 120 de clienți corporate și își desfășoara activitatea în 4 centre aflate in București, Cluj-Napoca, Timișoara și Sibiu. Dintre evenimentele importante, în a căror organizare s-a implicat EXIMTUR Business anul trecut, menționăm Festivalul Internaţional de Film Transilvania – TIFF și Festivalul Internațional Interferențe, ambele cu sute de participanți români și străini.EXIMTUR Business sediu nouCreșterile înregistrate de divizia EXIMTUR Business sunt legate de experiența și profesionalismul consultanților noștri, traduse în calitatea serviciilor prestate pentru clienții corporate.

La acestea se adaugă investițiile permanente în tehnologie de vârf specifică domeniului, dar și indicatorii financiari stabili și rezultatele economice constant crescătoare ale companiei EXIMTUR.

lucia morariuAfilierea la UNIGLOBE ne oferă accesul la un sistem internațional mai performant de management al călătoriilor cu scop de afaceri. Deschiderea spre tehnologie de vârf, programe informatice și sisteme de rezervări care optimizează prețuri și tarife, gestionarea mai operativă a solicitărilor clienților, accesul la furnizori atent selectați și validați de rețeaua globală, sunt principalele avantaje ale afilierii la UNIGLOBE și le vom transpune în servicii mai bune oferite clienților noștri corporate – declară Lucia Nora Morariu, CEO EXIMTUR.

Creșterea afacerilor EXIMTUR pe segmentul business travel, activitate care a ajuns să genereze 69% din totalul vânzărilor companiei în anul 2016, a determinat decizia managementului companiei de a adera la o rețea globală de travel management care să ne sprijine în plan internațional și pe care să o reprezentăm în România.

Suntem încântați să-i urăm bun venit noului nostru partener, EXIMTUR, în rețeaua noastră de parteneri internaționali, aflată în creștere. Acest parteneriat este avantajos pentru ambele părți. Sfera noastră de acțiune la nivel global va aduce avantaje semnificative companiei EXIMTUR și clienților săi, în timp ce notorietatea puternică pe care o are EXIMTUR în România va consolida recunoașterea brandului nostru pe plan local – spune Derek Hearl-Maunder, Președinte UNIGLOBE pentru Europa, Orientul Mijlociu și Africa.

placestogo.ro